Gruppen

GÖRAN BERGLUND (f. 1966) fastnade som tioåring för Elvis musik och har aldrig kunnat släppa det. Att lyssna, läsa, titta och även resa Elvis har blivit en livsstil även om han på senare tid har börjat lyssna allt mer på Engelbert Humperdinck (!). Göran började sjunga och uppträda mer regelbundet 2000 med sina dåvarande arbetskamrater i Bodonis Halvfeta Typer som spelade fram till 2010. Göran bor i Lidköping.

KRISTIAN HJORTH (f. 1965) ingick som gitarrist i Bodonis Halvfeta Typer och står här mest för stadgan och rytmen. Han har inga problem med Elvis men njuter allra mest av Status Quo, Warren Zevon och Steve Earle plus en faslig massa bluesartister, allra helst någon som spelar alla instrument själv samtidigt. Kristian bor i Grästorp.

RONNY WEIHARD (f. 1949) spelade bas i Bodonis Halvfeta Typer men håller sig här till gitarren där han gång efter annan lyckas hitta de små melodislingor och riff som kännetecknar de olika låtarna. Han gillar mest den tidige Elvis men är i första hand uppfödd på Rolling Stones och 70-talets proggmusik. På äldre da’r har han också blivit en operaälskare. Ronny bor i Hällekis.

JOHAN SKÖLD (f. 1972) bor granne med Kristian och de har spelat tillsammans i Bokens kvartersband. Därifrån var steget inte långt till att han fick frågan att testa i Elvisgänget. Alla insåg genast hur mycket bättre That’s All Right blev med ståbas och saken var klar. Annars är bluegrass Johans största kärlek och han medverkar där i olika konstellationer. Johan bor i Grästorp.

Webbdesign Nossebro Mediaproduktion 2012