Elvis-länkarDet finns oerhört mycket intressant att läsa om Elvis ute på nätet, det mesta av naturliga skäl på engelska. Vill man inte köpa skivorna är You Tube naturligtvis en pålitlig källa om du vill lyssna på hans musik. Här är några länkar för dig som vill veta mer.

www.elvis.com
Detta är Elvis Presley Enterprises officiella hemsida. Genom den kan du också registrera dig som medlem i Elvis Insiders där man får olika exklusiva erbjudanden.

www.elvisnews.com
Denna holländska hemsida är i regel ganska alert med nyheter och är snabb med att recensera nya skivor och andra produkter. Om man registrerar sig går det att lämna kommentarer till det som publiceras.

www.elvisinfonet.com
Hemsidan hör hemma i Australien och har många lite längre genomarbetade intervjuer med intressanta personer, men självfallet också snabbare nyheter.

www.essentialelvis.com
Den här engelska fanklubben ger ut världens förmodligen snyggaste Elvistidning med fyra nummer per år. Essential Elvis har också försäljning samt står för många högklassiga arrangemang både hemma i England och i Memphis.

http://e.dominohosting.biz/dca/NDT.nsf/Home?OpenForm
Den här kryptiska adressen leder fram till engelska Now Dig This och The Man and His Music som ger ut två tidskrifter med dessa namn. The Man and His Music utkommer sex gånger per år och genom hemsidan går det också att köpa Elvisskivor.

www.elvisunlimited.com
Den danska fanklubben ger ut både en engelsk- och en danskspråkig tidskrift i färg med fyra nummer per år. Elvis Unlimited och dess president Henrik Knudsen är numera mest känd för Graceland Randers, en fantastisk kopia av Elvis hem i den danska staden Randers. Huset innehåller museum, restaruang, shop och festvåning.

www.elvispresley.se
Detta är den svenska fanklubbens hemsida. Tidskriften Elvis utkommer fyra gånger per och klubben arrangerar traditionsenligt en festival i Västerås under All helgona-helgen varje år. Hemsidan förmedlar dock inga egna nyheter.

Webbdesign Nossebro Mediaproduktion 2012